סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/07/2007 | 10:21 | מאת: רוני

שלום, שמי רוני בחורה בת 27 בריאה בד"כ. בשבוע האחרון תוקפות אותי סחרחורות בעיקר בשעות הבוקר, אך לעיתים גם במהלך היום. תחילה חשבתי שמדובר בהריון אך נבדקתי ולא מדובר בהריון. אני לא מצליחה לחשוב על סיבה הגיונית מכיוון שאני אוכלת בסדר, שותה אפילו יותר לאחרונה ועשיתי בדיקת ראייהלפני כחודש. ככל הידוע לי לא חסרים לי וויטמינים. אשמח לדעת ממה נובע כאב הראש / סחרחורות ואילו בדיקות מומלץ לעשות. רוני

13/07/2007 | 16:32 | מאת:

שלום רב כאבי ראש וסחרחורות הנם סימפטומים כלליים מאוד שיכולים להגרם על ידי מחלות מרובות של כל המערכות : דלקות שיניים , אוזניים , שפעת , עייפות יתר , התיבשות , אי סדירות בלחץ הדם או במחזור , הפרעות קצב לב , חסך שינה וחרדות , וירוסים שונים . לכן בדיקת רופא המטפל כולל בדיקות דם כלליות , רמות ויטמינים והורמונים , ומעקב חום ולחץ דם זה הדבר הנכון . מנוחה וטיפול סימפטומטי מספר ימים . כל טוב