ניתוח קיבוע צווארי ותפיסת המקום המנותח בצוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/07/2007 | 19:22 | מאת: רות

שלום עברתי ניתוח קיבוע צווארי לפני יותר משנה , ולפעמים במיוחד כשאני מפהקת אז המקום בגרון בחתך מקדימה ניתפס לי וכאילו משתתק לא חוזר לעצמו השריר . זה מאד מפחיד .. והשאלה שלי מה עושים ? למה זה ניתפס לי השריר במקום החתך בגרון מקדימה איפה שהניתוח . ?

09/07/2007 | 22:01 | מאת:

שלום רב השריר שנחתך מגיב בכיווץ יתר בזמן הפעלה , תופעה דיסטונית , ולא מפתיע . אין מה לפחד מכך , כדאי לברר מצב הצלקת הניתוחית , לפעמים היא גודלת , הפרטרופית ולעצור את התפתחותה עם טיפול פלסטי לפי הצורך כמו כן ניתן לשחרר את כיווץ השרירי עם פעילות או מסג איזורי או בעזרת תרופות . כל טוב