נוירולוג ילדים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/06/2007 | 23:19 | מאת: שלומית

שלום. אני מחפשת המלצות לנוירולוג ילדים באזור הדרום, אשקלון באר שבע.יש רעיונות?

11/07/2007 | 14:40 | מאת: 1 שירת אהבה

02/08/2007 | 13:51 | מאת: אמא

שלום, יש לבני בן ה7 כבר כשנה טיקים בלתי רצויים בפנים. כל פעם התנועה משתנה - בהתחלה היה פותח את העיניים כל הזמן לאחר מיכן מיצמץ הרבה ועכשיו הוא עושה תנועות של "כן" בפנים ופותח את הלסת כלפי מטה כל הזמן. הינו אצל נוירולוג ילדים הוא איבחן לאחר בדיקה נוירולוגית שיש לו SIMPLE TICS. הוא לא חשב שיש צורך בטיפול תרופתי בשלב זה אלה אם כן המצב יחמיר. כאמא איני יכולה לומר שהמצב החמיר, הוא רק נמשך לדעתי הרבה זמן ללא שיפור מסויים וכל פעם שאנו חושבים שזה עובר הוא מחליף תנועה. אני מרגישה קצת חסרת אונים , מאוד מפריע לי כאמא להסתכל עליו (בבית הספר עדיין לא מעירים לו על כך) השאלות שלי הם: מהם הגורמים לטיקים? מהו הטיפול התרופתי לבעיה ? איך קוראים לתרופה והאם יש לה תופעות לוואי? האם ניתן לטפל ללא טיפול תרופתי? האם התרופה מרפא את הטיקים או היא רק מונעת מהם זמנית להופיע? קבעתי תור נוסף למומחה בתחום רק שהתור הוא בעוד כמה חודשים.... אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בנושא , אמא מודאגת מאוד. תודה