צד שמאלי רדום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/06/2007 | 13:06 | מאת: רונית

שלום. מזה 4 ימים שהצד השמאלי שלי רדום. ביומיים הראשונים מה שהיה רדום אצלי היה כף יד שמאל , בהמשך התפשט לשוק שמאל וכעת גם כף רגל שמאל. אני סובלת מפריצת דיסק בגב תחתון ושני בלטים בצוואר. יושבת מול מחשב כמה שעות טובות ביום. הופנתי ע"י רופא המשפחה לנוירולוג אך הביקור אצלו יהיה רק בעוד 3 שבועות. הדבר מציק לי מאוד ומדאיג במיוחד היות ולפני 3 שנים אבי נפטר מאירוע מוחי. מה יכול לגרום לתחושת ההירדמות והנמלים רק בצד אחד של הגוף??? אני מאוד מודאגת. אודה להתייחסותך! רונית ( בת 29 מירושלים)

07/07/2007 | 16:10 | מאת:

שלום רב זה נכון שסוג בעיה כזות יכולה להגרם מסיבות היקפיות , כמו שורשים או דיסקים או מסיבות מרכזיות ,עם מקור מוחי . לכן הגישה הנכונה להפנותך לבדיקה נוירולוגית מיידית , דחופה בחדר מיון ולא להמתין שבועות לתור . אם המצב עדיין לא טוב הייתי ממליצה לפנות לבדיקה דחופה . כל טוב