כאב ראש כרוני

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/06/2007 | 11:52 | מאת: מוני

ד"ר מריאטה שלום רב! הנני סובל מליקוי שמיעה וטינטון קבוע בשתי האוזניים. מאז הלליקוי בשמיעה והטינטון הקבוע, הנני סובל מכאב ראש כרוני דבר שלא שלא היה בעבר. השאלה : האם יש קשר בין "ליקוי שמיעה וטינטון קבוע" לבין כאב ראש כרוני. המשך יום טוב ותודה מראש.

07/07/2007 | 15:58 | מאת:

שלום רב כאב ראש כרוני יכול להופיע כתגובה למצב של גירוי מכל סוג (שמיעתי) ממושך שמעייף ומכביד על תפקוד המוח היומי , רעש קבוע באוזן גורם למעמץ יתר בכל פעילות הקריאה, הדיבור והתקשורת עם הסביבה, בריכוז לכל דבר.כן יש קשר בין הדברים אך רצוי תמיד לשלול בעיות אחרות שיכולות לגרום לכך (סינוסיטיס כרונית, בעיות שינה , בעיות לחץ דם ) כל טוב