שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/06/2007 | 10:54 | מאת: לופו

שלום,כתבתי לך לפני כשבוע לגבי זה שהיו לי סחרחורות עם כאבי גב,ושאני שחוק מהעבודה הייתי אצל ניורולוגית והיא אמרה שאני באמת מאוד שחוק ואייף ושאני צריך חופש היא נתנה לי ויטמינים B ותרופה בשם אלטרולט ,קראתי שזה תרופה לדיכאון אני אף פעם לא לקחתי תרופות<אני בן 36 .לקחתי פעמיים את התרופה אבל אני מפחד להמשיך לקחת אותה.אני מפחד שהיא תשפיעה לרעה על החיים בהמשך רציתי לדעת מה את חושבת.אני חודש הבא נוסע לחופשה לרומניה וחושב שזה מה שיעזור לי>

07/07/2007 | 09:51 | מאת:

שלום רב אלטרולט טוב לכאבים כרוניים ולשפר במאת את השינה . איני רואה צורך בטיפול זה כאשר יש כאבי גב וסיחרור יתר . צריך לברר את הסיבות לכך . אם לאחר הנופש ברומניה זה ימשיך כדאי לבצע מספר בדיקות .ואם לא בילוי נעים עם הרבה בריאות וללא צורך בכדורים