בעיה מתמשכת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/06/2007 | 10:46 | מאת: דניאל

שלום. יש לי בעיה שקיימת קרוב ל 9 חודשים. הכל התחיל ערב אחד עם סחורחורת חזקה וטישטוש ראייה בעין אחת למשך כחצי שעה. לאחר מכן התחיל להופיע חוסר תחושה באצבעות בעת שינה וחוסר יציבות מסויימת (מאמץ נוסף של שרירי הרגליים והישבן בעת העמידה). לפני כשלושה חודשים התחיל רעד קל בידיים - במנוחה ותנועה. הרעד מתגבר אחרי פעילות ספורטיבית. כמו כן, מדי פעם מופיעים טיקים, בעיקר בגפיים, וכאב חד ברגליים. בנוסף לכך בעת ההליכה אני מרגיש שאני נוגע בעצם של כף הרגל (החלק החיצוני). הייתי אצל מספר נוירולוגים, ביניהם רופא בכיר. הם אומרים שלא רואים בעיה נוירולוגית ואני צריך להרגע ולעסוק בספורט. חשוב לציין שכל זה התחיל לאחר אירוע טראומטי. אני בן 28, עוסק מעט בספורט בגלל עומסים רציניים בעבודה. אודה על העצה. תודה.

07/07/2007 | 09:52 | מאת:

שלום רב אתה מספר על תופעות שהופיעו אך לא לאיזה פרק זמן ואם עברו או ממשיכים . קשה לי לאמין שלא עברתה בירור נוירולוגי מסודר כולל הדמיה של הראש עד MRI , ובדיקות דם לתיפקוד הבלוטות וקרישות הדם . במידה ולא צריך להגיע לבדיקה נוירולוגית טובה ותוכנית לבירור כוללני לבעיה נוירולוגית ו\או סיסטמית ובמידה והכל תקין להפנותך לטיפול בשיטות אחרות כמו הפנוזה . כל טוב