לקיחת 2 קרתיה ביום לפי הוראות רופא נירולוג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/06/2007 | 13:18 | מאת: סופיה

אני בת 78 .סבלתי מקאבי ראש חזקים וגם סחרחורת ואי שיבוי משקל.סובלת מאנגינה פקטוריס,לחץ דם מאוזן על ידי nidepirin 30 מלגרם וגם norniten 25 מלג ביום.רופאת משפחה אומרת לקחת כל יום קרטיה אחד(100 גרם)והנארולוג אומר לקחת 2 קרטיה ליום.את מי לשמוע.האם לקיחת 2 קרטיה ביום יכול להזיק לי?בתודה מראש וכל טוב.סופיה

26/06/2007 | 06:50 | מאת:

שלום רב אין סכנה לקבל 200 מג במקום 100 מג , עם כי למוח 100 מג לא מספיק בד"כ . אם אין לך אולקוס או נתייה לדימומים את יכולה לקבל 200 מג או 2 כדורים של קרטיה בבוקר לאחר האוכל . במידה שיופיעו דמימים מאף או חניכיים או מקומות אחרים צריך להוריד ולחזור למטפלים שלך . כל טוב