תחושה של גוש , חנק וכאב בגרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/06/2007 | 22:01 | מאת: טלי

שלום, יש לי כבר 4 חודשים תחושה של גוש / מחנק/ וכאב בגרון , הוא קיים כל הזמן , בבליעה של מזון זה לא מפריע . יש לשלול מצב נפשי לא תקין . עשיתי בדיקות הבאות: גסטרוסקופיה - נמצא גסטריטיס ובקע סערפתי אולטרסאונד גרון- תקין רנגן גרון ולוע - תקין CT גרון - תקין אני לוקחת לנטון 30 כבר 3 חודשים וזה לא עוזר לאיזה כיוון ללכת ? אולי זה משהו רציני ? תודה

22/06/2007 | 21:55 | מאת:

שלום רב אם כל הבדיקות תקינות רצוי לשלול סיבותלא אורגניות על ידי יעוץ פסיכולוגי-פסיכיאטרי ומתן טיפול מתאים כל טוב