סחרחורת-קצת לחוץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/06/2007 | 14:15 | מאת: לופו

יש לי גם לפעמים הבזקי אורות,והרגשה שיש לי בעיות גם עם הזיכרון,אני קצת לחוץ כי כראתי שזה יכול להיות מהמוח אני בן 36 בלי בעיות בריאות<בזמן האחרון אני שחוק מהעבודה והרבה זמן בלי חופש יש לי הפניה לניורולוג רציתי לדעת עם תוכל להמליץ לי על מישהו ולומר לי על הסימפטומים עם אני צריך להילחץ תודה

20/06/2007 | 19:52 | מאת: הוספה

משום מה נמחק,היו לי סחרחורות לכמה שניות כמו שאני לא יודע איכן אני זה עבר אבל אני לא יודע מה זה,האם זה יכול להיות גם לחץ בחיים

21/06/2007 | 08:38 | מאת:

שלום לך זה שאתה לחוץ מספיק לגרום לך סיחרור ותחושת ירידה בזיכרון . לגבי כל המצבים שיכולים לגרום לזה צריך לדבר עם הנוירולוג הבודק . לא נירא שצריך להיות לחוץ אך כדאי להבדק בתורך . כל טוב