האם הבעיה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/06/2007 | 23:49 | מאת: יעל

שלום בני בן 17 בחצי שנה האחרונה מתלונן על כאבי ראש ,מצביע על כאב באיזור העורף,אין לו חום סמפטומים נוספים בחודש האחרון טיקים לא רצוניים באיזור הצואר ,תנועות בראש של מתיחת הצואר ,מתלונן שהצוואר ואיזור הכתפיים כל הזמן מתוחים. מחר יש לנו פגישה עם אורטופד ,חוששת שזו בעיה נוירולוגית . מה עושים ? תודה יעל

21/06/2007 | 05:31 | מאת:

שלום רב מדובר בבעיה נוירולוגית שאולי מקורה כאב או טראומה צווארית . לחץ בצוואר עם הופעת תנועות לא רצוניות מתאים לדיסטוניה צווארית לכן רצוי לקחת את הנער לנוירולוג ורצוי נוירולוג עם רקע בהפרעות תנועה . יש בירור וטיפול לבעיות אלו . כל טוב