תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/06/2007 | 17:48 | מאת: בדוי

שלום, אני חייל בן 20 בריא מאוד, אבל בזמן האחרון יש לי זרמים מוזרים בגוף. כשאני יושב פתאום יש לי מן פרפור כזה ברגל... או כשאני ישן, קופץ לי משהו באיזור הצוואר וכל מיני זרמי דם כאלה שמופיעים פתאום... באיזור המפשעה או בבטן... הבדיקות דם שעשיתי תקינות חוץ מ: WBC נמוך, HCT נמוך. FE נמוך (אני אוכל בשר). בנוסף, חלקים בגוף "נרדמים" מהר יותר. כלומר, אני קם משינה לעתים קרובות עם יד רדומה או רגל רדומה. וכך גם כשאני יושב באוטובוס... הזרם ברגל נעצר. (יש לי את התופעה הזאת כבר 4 חודשים) מה זה יכול להיות? תודה!!!

21/06/2007 | 05:28 | מאת:

שלום לך קודם כל צריך להבדק על ידי נוירולוג . במתחשב בגילך הצעיר יתכן שהכל בסדר ואז צריך לקחת בחשבון שקיימת תופעה המאפיינת מצבי מנוחה (ישיבה ממושכת , שכיבה , שינה ) שיש אי שקט , אי נוחות בגוף , תסמונת RLS או רגליים עצבניות . כדאי לבדוק את השינה ולעלות את רמת הברזל בדם בהקדם . לפי הצורך יש תרופות נספות גם. כל טוב