תודה אבל לא התייחסת לבעיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/06/2007 | 13:00 | מאת: בני

שלום, תודה על התשובה, אבל לא ענית לי בעצם, ההערה על האלכוהול הייתה מבחינתי בהומור, אני שואל באמת מה המקור לבעיה ואיך אני מטפל בזה, אני לא באמת יודע שזה מאלכוהול, גם זה לא קורה כל הזמן.... תודה מראש

21/06/2007 | 05:07 | מאת:

שלום לך כל זמן שאתה לא מוכן להבין את מה שאתה לבד מספר על השפעת צריכת האלכוהול גדולה קודם וקטנה היום על הזיכרון , אין מה לשכנע אותך .נתתי לך את התשובה הנכונה .האלכוהול פוגע במוח בצורה רחבה , הן בתפקוד התאים והן בהספקת הדם לתאים אלה .כמה שיותר משתמשים כמה שיותר פוגיעם בתפקוד המוח ועם זה בזיכרון . מקומות שהאלכוהול פוגע במוח הן האזורים מעורבים בזיכרון , בשיפוט , בריכוז , התנהגות . הוח מורעל משימוש יתר של אלכוהול ומגיב . חייבים להפסיק ולשקם את המוח . אם אתה מוטרד מהזיכרון תיגש לרופא נוירולוג לבצע בירור כולל רמות ויטמינים B בדם (יורדים עם שימוש באלכוהול וחיוביים מאוד לתפקוד המוח ) ולקבל עוד אינפורמציה כל טוב

21/06/2007 | 05:15 | מאת:

שלום לך כל זמן שאתה לא מוכן להבין את מה שאתה לבד מספר על השפעת צריכת האלכוהול גדולה קודם וקטנה היום על הזיכרון , אין מה לשכנע אותך .נתתי לך את התשובה הנכונה .האלכוהול פוגע במוח בצורה רחבה , הן בתפקוד התאים והן בהספקת הדם לתאים אלה .כמה שיותר משתמשים כמה שיותר פוגיעם בתפקוד המוח ועם זה בזיכרון . מקומות שהאלכוהול פוגע במוח הן האזורים מעורבים בזיכרון , בשיפוט , בריכוז , התנהגות . הוח מורעל משימוש יתר של אלכוהול ומגיב . חייבים להפסיק ולשקם את המוח . אם אתה מוטרד מהזיכרון תיגש לרופא נוירולוג לבצע בירור כולל רמות ויטמינים B בדם (יורדים עם שימוש באלכוהול וחיוביים מאוד לתפקוד המוח ) ולקבל עוד אינפורמציה כל טוב