כאבי ראש כרוניים במצח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/06/2007 | 01:02 | מאת: ניל

ד"ר מריאטה אנקה שלום רב! הנני בן 29, נכה צה"ל (בגין ליקוי שמיעה), לפני כחצי שנה בעת תרגיל ריצה, במסגרת שירותיי בצבא, החלקתי על הרצפה ונחבלתי בכתף ובראש (בראש אין סימני חבלה), יש בידי דו"ח פציעה, לאחר חודשיים בקרתי אצל רופא נוירוכירורג והתלוננתי על כאבי ראש כרוניים שלא היו לי בעבר ושלח אותי לבדיקת c.t לראש ממצאי הבדיקה היו תקינים, בעקבות האירוע הזה, הנני מרגיש לעיתים קרובות כאבי ראש דבר שלא היה לי בעבר ונוטל כדורי אופטלגין להורדת כאבי הראש. השאלה שלי : האם ניתן להגיש תביעה נגד משרד הבטחון בעקבות כאבי ראש כרוניים במצח ולמרות שבבדיקת ה- c.t הראתה שהכל תקין בעקבות המקרה הנ"ל ותודה מראש.

21/06/2007 | 04:58 | מאת:

שלום רב כאב ראש לאחר חבלה מינורית הנו מצב ידוע ויכול למשיך מספר שבועות או חודשים . אם כל השער תקין איני רואה סיבה מוצדקת לקבלת נחות קבועה על בעיה חולפת . ליתר ביטחון הייתי ממליצה להבדק על ידי נוירולוג (כאב ראש אינו בעיה כירורגית ולא ברורה לי הסיבה שהגעת לנוירוכירורג ולא לנוירולוג ) ולאחר בירור כל המימצאים לקבל מימנו הדרכה בנושה . כל טוב

21/06/2007 | 05:15 | מאת:

שלום רב כאב ראש לאחר חבלה מינורית הנו מצב ידוע ויכול למשיך מספר שבועות או חודשים . אם כל השער תקין איני רואה סיבה מוצדקת לקבלת נחות קבועה על בעיה חולפת . ליתר ביטחון הייתי ממליצה להבדק על ידי נוירולוג (כאב ראש אינו בעיה כירורגית ולא ברורה לי הסיבה שהגעת לנוירוכירורג ולא לנוירולוג ) ולאחר בירור כל המימצאים לקבל מימנו הדרכה בנושה . כל טוב