טיקים בגבות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/06/2007 | 15:21 | מאת: איריס

לבתי בת9 יש טיקים בפנים שמתבטאים בהרמת גבות מצב זה נמשך כשנה לסריגין לציין בדיקת עיניים תקינה מה עוד אני יכולה לעשות?

21/06/2007 | 04:53 | מאת:

שלום רב אם מדובר בטיקים צריך לתת זמן כדי לראות אם הנעלמים או עוברים למקום אחר . גם אם יש טיקים נודדים קלים שלא מפרעים לילדה אין צורך בטיפול מיוחד אלה לברר שאין מתח יתר על הילדה . ואם יש להפחית . אם הטיקים מחמירים או מתחילים להפריע לה צריך לקחת אותה לנוירולוג ילדים או מומחה להפרעות תנועה כדי לתת לה טיפול. כל טוב