סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/06/2007 | 00:02 | מאת: יוני

אני סובל כ- 5 ימים מסחרחורות ובחילות ומחולשה כללית. בדיקות דם ושתן תקינות. בבדיקה של רופא א.א.ג נמצא תקין. במיון תה"ש המליצו על CT במידה וימשך עוד יומיים. אגב, לפני כשנה סיימתי טיפול בלימפומה (במדיאסטינום). מה הבדיקות הנדרשות על מנת לשלול הפרעה נוירולוגית? מה הסיכוי ללימפומה במוח?

18/06/2007 | 23:30 | מאת:

שלום רב חולשה כללית , עם סחרחורות ובחילות נדיר נובעת מבעיה נוירולוגית , בד"כ הנו סימפטום של בעיה סיסטמית (מחלה גופנית ) . לימפומה של המוח הנה מחלה נפרדת מלימפומה כללית וסוג זה של גידול נדיר מתפשט למוח . לפי מיקום במוח שהגידול נימצא יש סימנים נוירולוגיים שנימצאים בבדיקה נוירולוגית רגילה ובהמשך בהדמיה של המוח (CT או MRI ) ובנוזל השידרה . כל טוב