US קרוטיס+כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/06/2007 | 10:17 | מאת: מיכל

אמא שלי עברה ת"ד לפני 4 חודשים וכיום יש לה כאבי צוואר ורדימות בלחי מדי פעם עברה בדיקת דופלר ולהלן התשובה: מימין ומשמאל - רובד טרשטי בבצל של עורק תרדמה פנימי. כיוון זרימת דם בגדר הנורמה. מהירות זרימת דם תקינה. ממצא לוואי - באונה השמאלית של בלוטת סתריס - קישורית גדולה, יש צורך בבירור. סיכום: שינויים טרשתים כמתואר ללא הפרעה המודינאמית. אשמח לדעת מהו הממצא לוואי שהתגלה,האם מסוכן ומה כדאי עוד לעשות.

16/06/2007 | 22:59 | מאת:

שלום רב צריך לגשת לרופא המטפל לביצוע בירור מקובל לתפקוד בלוטת הטירויד , מה שנימא זה מימצא לוואי ולא תמיד בעל משמאות . כל טוב