מיגרנות, מסך מחשב וצבא

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

30/05/2007 | 21:24 | מאת: אלעד

שלום רב, אני חייל בן 19 הסובל ממיגרנות מזה כבר כמעט 5 שנים. לאחרונה נכנסתי לתפקיד שבו אני חייב לבהות במסך מחשב במשך 7-9 שעות ביום. מהר מאוד גיליתי כי לאחר יום עבודה שכזה מול מסך המחשב, או לחילופין, במהלכו, אני מקבל התקף מיגרנה קשה. זה כבר הגיע לנקודה שאני חוטף 3-4 התקפים בשבוע, והמפקד לא מוכן להתחשב במצבי עד שלא אראה לו מכתב מנירולוג. האם הטריגר (גורם) הזה מוכר וידוע? האם הרופאים שבצבא(עם כל ספקנותם בכל הנוגע למיגרנות) יכירו בו? אני פשוט חייב שיגבילו לי את מספר השעות היומיות מול מחשב... אני לא עומד בזה תודה

11/06/2007 | 15:47 | מאת: מרב

אני גם עובדת שעות רבות מול המחשב לפעמים מ-9 בבוקר עד 7 בערב. יש סיכוי שאני אוכל לפסול על זה מקצוע ולעבור למקצוע אחר?