מיגרנות נוראיות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/05/2007 | 00:13 | מאת: אפי

שלום. אני בהריון שבוע 8. ב"שוטף" סובלת ממגרנות בעיקר סביב הופעת מחזור ונעזרת באופטלגין. עכשיו, בתדירות של אחת ליומיים סובלת ממגרנה מ-ט-ו-ר-פ-ת! כזאת שאי אפשר להמשיך לתפקד איתה. אני יודעת שזהו שלב קריטי בהריון וגם בעייתי בלקיחת תרופות. בינתיים נעזרתי באופטלגין, אבל נראה לי שהשכיחות גבוהה מידי.בהריון קודם היה חודש שלם של מיגרנות דומות, אבל בשבוע יותר מתקדם ואז הומלץ לי כשזה בלתי נסבל להשתמש באופטלגין. מה אפשר לקחת בשלב כזה של ההריון? במי אפשר להיוועץ? אני מאזור ירושלים.

24/05/2007 | 18:57 | מאת:

שלום רב אני מאמינה שקיים נוירולוג שמכיר אוך ומטפל בך רצוי לשקול מתן IMITREX בספראי או בזריקה , כאשר עם החומר הזה יש פרסומים בהריון חוץ לכך אקמול , אופטלגין , אוכל מתאים ומסודר ,שינה טובה , פעילות גופנית קלה אך תמידית , להמנה מעצבים ומתחים , קפה טוב וחזק 2-3 פעמים ליום , מקלחת קרה לראש . כל טוב