התרופה קלוריניט(לטיקים) משפיעה רע על בני, מה לעשות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/05/2007 | 13:33 | מאת: עלמה

שלום רב בני בן ה-12 התחיל לקחת את התרופה קלוריניט לטיפול בטיקים קלים-בינוניים. במינון של 2 כדורים ליום, אחד בבוקר ואחד בערב. הוא לוקח את זה כבר חמישה ימים אבל הטיקים בינתיים רק מחמירים(עכשיו הם ממש קשים בכל הגוף וגם בפנים) והילד בלי מצב רוח, בוכה לעיתים קרובות ומתלונן רבות על הטיקים. אני מרגישה שינוי לרעה בהתנהגותו ובטיקים. האם כדאי להפסיק את נטילת הכדורים, או לתת לזה עוד זמן? זה טבעי? איך לגמול אותו מהתרופה? יכול להיות שבגלל הכדור, הטיקים התגברו? תודה מראש, עלמה.

22/05/2007 | 18:07 | מאת:

שלום רב לא סביר שקלונירית מחמיר טיקים , אך הייתי יורדת ל2 חציים לשבוע ועולה בחצי כדור לשבוע עד ל4 חציים , התחלה מהירה יכולה אולי להפריע לו לאחר ניסיון של חודש ימים אם אין תוצאות צריך לחזור למטפל ולברר המשך כל טוב