כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/05/2007 | 20:14 | מאת: ליבנת 25

אני בת 25 וסובלת מכאבי ראש המגיעים מהצוואר, רופאת המשפחה שלי שלחה אותי לפיזיוטרפיה, עשיתי את הטיפולים וזה לא עזר. מה עליי לעשות כדי להרגיע את הכאב? איזה כדורי הרגעה לכאב הראש ממולץ לשתות?

17/05/2007 | 12:19 | מאת: יוסי46

היי ליבנת! אני בן 46 וגם אני סובל מכאבי ראש המגיעים מהצוואר. במשך שנים סבלתי מהצוואר ורופא המשפחה שלי הפנה אותי לפיזותרפיה שעזרה לי מאוד אך יחד עם זאת טופלתי ע"י כדורי "ארטופן". בהצלחה.

20/05/2007 | 09:48 | מאת: סיוון

שלום, אני בת 28.5 וכל חיי אני סובלת מכאבי ראש המגיעים מהצוואר, המלצתי לך כאשר את מרגישה שמתחילים לך כאבי ראש מהצוואר, ישנה כרית מיוחדת המפיצה חום, את מחממת אותה במיקרו גל, ושמה על הצוואר והחום המופץ לצוואר מקרין על הכאב ומשחרר אותו. בהצלחה

20/05/2007 | 14:46 | מאת: מחמוד עודה

כאבי ראש בדרך כלל דבר נאורולוגי שבא מלחץ על עצב שיוצא מחוליות הצוואריות בין c1-c7 דבר כזה יכול לגרום להתכווציות בשרירי צואר והשרירים אלו מחוברים לגולגולת מאחורה זה גם יכול לגרום לסחורחורת- אני כפיזיוטרפיסת במקצוע רואה הרבה חולים עם כאבי ראש וברגע שאני מצליח לשחרר מתיחות בצוואר הכאבים ברוב המקרים נעלמים וליותר ידע יכולה לראות ספר באנגלית neck pain AND its relation to the spinal cord

20/05/2007 | 19:12 | מאת:

שלום רב כאב ראש ממקור צווארי זה דבר ידוע ומטפלים בו עם תרופות עם פיזיוטרפיה ועם שינוי בתנוחה שגורמת בכל הנירא ללחץ על חוליות הצוואר . אך לפני כל דבר צריך לברר את סיבת הכאב ולהגיע לאבחנה נכונה . המלצה מדוייקת לטיפול חייבת להבסס על אבחנה נכונה כל טוב

24/05/2007 | 20:14 | מאת: ליבנת 25

שלום לכם, תודה על התגובות, אני אאמץ את המלצותיכים, בחיפוש באתרי האינטרנט השונים, מצאתי מאמר על כאבי ראש, שאני ממליצה לכם לקרוא אותו.כי הוא יכול להועיל: http://www.chiropract.co.il/?categoryId=8542