דמיאלינציה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/05/2007 | 08:01 | מאת: רוזה

שלום רב, בבדיקת MRI שעשיתי מצאו מוקדי דמיאלינציה מרובים, חלקם אקוטיים. האם ממצא זה מצביע בהכרח על טרשת נפוצה? או שייתכנו סיבות נוספות לדמיאלינציה? אודה לך על תגובתך, זה נורא דחוף לי.

15/05/2007 | 07:45 | מאת:

שלום רב לא ניתן לבצע אבחנה נכונה בשיחה באינטרנט . יש מצבים שונים עם מימצאים דומים בהדמיה . לאבחנה של תרשת צריכים עוד כמה דברים ובדיקות , לא מספיק מימצא חשוד בהדמיה .לכן צריך לברר את כל זה עם הרופא המפבנה . יש גם אנשים בראיים שיש להם מימצאים משונים בהדמיה . כל טוב