*חשוב ביותר*

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/05/2007 | 19:52 | מאת: כרמן

שלום רציתי שאולי תאבחן את הבעייה לא במדוייק אבל אולי בקולע כבר זמן מה אני התחלתי לשכוח דברים (כגון-מילים מיום יום)לא מוצאת מילים,מתבלבלת ומגמגמת וכשאני מדברת במקום להגיד מילה מסוימת אני אומרת מילה אחרת שלא קשורה בכוונה אלה רק באות הראשונה. וגם אני שומעת אבל אני לא מבינה את המילים אלה עם מדברים קרוב אליי,אני עובדת בעבודה שגורמת הרבה לחצים(עד כדי כך שיתפוצץ לי וריד באזור העיין וירד לי דם מהאף) ואני מתעצבנת בקלות(כריזוניירית),יש לי כאבי ראש רוב הזמן במצח כאילו מישהו לוחץ לי על הראש חזק. כמו כן הבת שלי יש לה בעיות דומות כגון מדברים איתה והיא לא שומעת את המילים והיא צריכה להתקרב לאנשים ולבקש מהם לחזור שוב ושוב על מה שאמרו. ורציתי לשאול אם יש איזה תרופה שעוזרת לריכוז וגם אחרת שעוזרת לחרדות נגד מבחנים וכדומה (לחצים לימודים שגורמים לה להרגיש חנק כאילו השרירים בצוואר שלה התכווצו ,וכאבי בטן)

11/05/2007 | 16:34 | מאת:

שלום רב לפי הסיפור שלך ושל הבת נירא ששתיכן סובלות מהפרעות קשב וריכוז , בעיה ידועה כמשפחתית , ומלווה בחוסר ריכוז, עצבנות , כאבי ראש וכל מה שאת מספרת . רצוי לגשת לנורולוג ביחד ולבצע בדיקה ובדיקת CPT , ולפי התוצאות לנהוג בהתאם . ללימודים ניתן לפי התוצאות לנסות ריטלין לריכוז וטיפול הרגעה לתיפקוד היומי . כל טוב