נימול פנים- המשך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/05/2007 | 15:00 | מאת: דנה

שלום, תודה שענית לי, רציתי לשאול אותך מה האבחנה שאת מנסה לשלול ע"י הדמיית מוח ונוזל שדרה? רופא המשפחה אמר שזה נשמע כמו דלקת בעצב הפנים, ורופא אחר המליץ לי על רופא אף אוזן גרון לסיוע. אשמח להסבר - התופעה היא כאמור של נימול באיזור הלחי, האף והעין וגם כאבים באזור הזה.

11/05/2007 | 16:27 | מאת:

שלום לך על ידי MRI מוח ובדיקת נוזל שידרה שוללים תהליכים דלקתיים של החומר הלבן של המוח ושל העצבים השונים או גם תהליכים חודרניים לכאן , עלידי גילוי תאים מכל סוג בנוזל . אצל אדם צעיר תהליכים דלקתיים בעצבים ניתן לברר טוב מאוד בצפיעה על העצב ועל המוח בMRI . כל טוב