כאב ראש חריף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/05/2007 | 12:09 | מאת: רעות

שלום, מזה כמה ימים אני סובלת מכאב חזק בראש. המדובר בכאב פיזי- מין תחושה של משהו בתוך הראש, מעל העיניים, זז ומכאיב לי. זה לא כאב ראש- מיגרנה, שאפשר לקחת אופולגין וירגע. אלא תחושה מוזרה ומפריעה בתוך הראש- מעין "תיק" זה בא במיוחד בלעיסה או בפעילות גופנית מאומצת, אבל לאו דווקא. האם אני צריכה לפנות לרופא לבדיקה?.האם זה יכול להיות משהו שלא צריך להתייחס אליו? אם לא, לאיזה רופא אני צריכה לפנות? תודה מראש ויום נעים.

07/05/2007 | 19:58 | מאת:

שלום רב ככלל כשה יש כאב מטריד ומתמשך שלא עובר עם עמצאים רגילים תמיד כדאי לגשת לרופה ולבדוק , והכתובת הראשונה והנגישה ביותר הנו רופא המשפחה . במידה ויש צורך הוא מפנה להמשך בירור . כל טו ב