הריון + נימול בידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/04/2007 | 19:41 | מאת: גילי

שלום, אני בת 32, בריאה (אין בעיות של לחץ דם, בלוטת התריס, סכרת). אני בשבוע ה - 37 הריון ראשון. לפני שבועיים התחילה אצלי תופעה של יד ימין רדומה לחלוטין כל היום (תחושה של נפיחות, פחות תחושות וירידה ביכולת לביצוע). בלילות האחרונים גם יד שמאל נרדמת + כאבים עזים. יש לי בצקות קלות ברגליים. אשמח להבין את התו]פעה + הפניה לטיפול כי אני סובלת מזה.

04/05/2007 | 13:23 | מאת:

שלום רב בהריון יש הצתברות נוזלית בגפיים וזה יכול לגרום ללחץ על תעלות העצביות הצרות כמו תעלה של שורש כף היד (תעלה קרפלית ) , התופעה תחושה של נימול וקושי בהפעלת האצבעות , לחץ מקומי , כל זה עובר לאחר הלידה ואם משהוא נשאר מעל חודשיים של לאחר הלידה צריך לגשת לבצע בדיקת EMG של הידיים . מזל טוב