כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/04/2007 | 00:22 | מאת: טל

מזה כחודש כאבים קשים בשרירי הכתף והמרפק בשתי הידיים.emg לא מצא בעיה נוירולוגית,ישנה ירידה בתפקוד השרירים.בדיקות דם לא מצאו חוסרים באלבומין באנזים השריר ומגנזיום.יש ירידה בברזל וקצת בb12 לא קשה.בינתיים חודש על אתופן400,פעמיים ביום,בקושי מתגברת על הכאבים.יש כיוונים אחרים אפשריים לבדיקה?תודה על התשובה.

29/04/2007 | 18:19 | מאת:

שלום רב המקובל לברר את הבעיה אצל אורטופד מומחה לכתפיים וראומטולוג יחד עם בדיקות דם לפקטורים ראומטיים ומיפוי עצמות . הטיפול הטוב ביותר זה תנועה, פיזיוטרפיה ורצוי במיים על כיסוי אנלגטי . כל טוב