בעיות הליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

22/04/2007 | 16:26 | מאת: רויטל

שלום רב! בשנים האחרונות אני מרגישה ירעדה ביכולת ההליכה. הדבר התעורר לאחר פציעה על רקע פעילות גופנית מוגברת. יש לי בעייה של חוסר תיאום בין הידיים והרגליים, וכן חוסר יציבות בדריכה, ואי שימוש באגן בשעת הליכה. מירב הכח מושקע בנחיתת הרגל, שגורמת זעזוע לשלד, והרגל כאילו לא נתפסת בקרקע, וכמו"כ חסר שלב הדחיפה. חדשות לבקרים אני משנה את טכניקת ההליכה, ולא למצוא את הדרך ללכת באופן יציב ונח, למרות שאני מתעמלת וכרגע אין לכאורה סיבה אוביקטיבית לדבר. איפא אפשר לעשות שיקום הליכה? מי מומחה לשיקום טכניקת ההליכה? תודה עבור התשובה רויטל

23/04/2007 | 10:57 | מאת: ניהול

שלום לך , יש מרפאת להפרעטת תנועה בבית חולים - וולפסון , בלינסון , איכילוב ... תנסי במסגרתם , יתכן ויוכלו לעזור לך . מרפאות אלה מטפלות בבעיות שיווי משקל , קורדינאציה . בברכה ניהול

28/04/2007 | 20:09 | מאת:

שלום רב קודם צריך לאבחן את סיבת ההפרעה , שיכולה להיות נוירולוגית , ולכן רצוי שנוירולוג מתמצא בהפרעות תנועה והליכה (ישנן מרפאות להפרעות תנועה ברוב בתי החולים במרכז הארץ ) או יכולה להיות אורטופדית , לכן טוב שגם אורטופד התרשם ממך . לאחר איבחון ניתן לברר איזה טכניקה של שיקום ואיזה מקום מתאימים לך . כל טוב