כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/04/2007 | 07:48 | מאת: שי

בזמן האחרון, סובל לעיתים קרובות, בסוף יום עבודה או לאחר מאמץ מחשבתי מרוכז מ: כאבי ראש, צריבה וכבדות מסביב לעיניים, כאבים בפלג גוף שמאלי מהגבה ולמטה. מה הסיבה? מה הטיפול המתאים? אילו כדורים מתאימים? ,usv

28/04/2007 | 19:31 | מאת:

שלום רב בסוף יום עבודה קשה יש מצב של כאב שרירי העורף והעיניים עם כאב מסוג "TENSION HEADACHE, שמרורו שרירי , רצוי לשנות שעות עבודה או להפחית מעמץ , לשלב פעילות גופנית או שיטות שיחרור שרירים ומתח , טיפול מניעתי לכאב כרוני כמו ELATROLET \ כל טוב