אפאתיות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/04/2007 | 19:35 | מאת: תום

שלום ד"ר!!! שלום בתקופה האחרונה יש לי מעין הרגשת אפאתיות לסביבה, זה קורה לי בעיקר כשאני עומד ואני מרגיש שאני צריך לשכב על מנת שזה יעבור לי האם זה נובע מבעיה נוירולוגית, מה שמדאיג אותי זוהי ההרגשה המוזרה הזאת שלא הייתה לי אף פעם, אני בן 28

24/04/2007 | 22:09 | מאת:

שלום רב

24/04/2007 | 22:12 | מאת:

שלום רב אפטיה זה מצב של מצברוח ולא צריך להיות קשור לתנוחה , בעמידה יש מצב של נפילות לחץ דם וחולשה כללית עד לעלפון לפעמים ,לכן רצוי לבדוק לחץ דם בישיבה ועמידה כמו כן דופק לב בעמידה על ידי בדיקת TILT TEST במכון הלב כל טוב