אקסדרין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/09/2006 | 17:14 | מאת: עדי

קיבלתי מחברה מארה"ב תרופה בשם exdrin migrane, שפועלת היטב בהתקפי מיגרנות, אולם אתמול שמעתי כי התרופה נאסרה לשימוש בארה"ב בגלל שנמצא כי היא גורמת להתקפי לב. האם יש אמת בשמועה?

19/09/2006 | 15:56 | מאת: א

גם אני קיבלתי מחברה בארה"ב זה נמכר חופשי. זה מכיל אקמול -בעיקר קצת אספירין וקודאין או קפאין (לא זוכרת)

01/10/2006 | 08:13 | מאת: אמנון

שלום ! אני משתמש ב-excedrin migraine כבר הרבה שנים ,חקרתי על הכדורים האלו המכרכיב של הכדורים -אקמול,אספירין וקפאין לאחר יעוץ מרופאים ורוקחים מותר לקחת עד 2-כדורים ב-יממה לא לבלוע את הכדור על בטן ריקה !!!!!! אמנון.