תרופות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/09/2006 | 17:06 | מאת: צביה יצחקי

אני בת 68 ולוקחת כבר מספר שנים "סרוקסט" פעם אחת ביום אחרי ארוחת הערב. אני הולכת לישון בדרך כלל מאוחר (בסביבות אחת בלילה). בבוקר קשה לי מאד לקום מהמיטה,האם יתכן שהסיבה לכך היא לקיחת הסרוקסט בערב? האם כדאי לקחת את הסרוקסט בבוקר? אודה להתיחסות חיובית ומענה מהיר. בברכת גמר חתימה טובה ושנה טובה צביה

02/10/2006 | 01:09 | מאת:

שלום רב וחג שמח מומלץ לקחת את התרופה בשעות הבוקר במתחשב שיש לה אפקט מעורר ולא מרדים ובכך שלפעמים יכולה לשנות את התיזמון של השינה על ידי דחיית השעון הביולוגי וקושי להרדם . לכן הייתי ממליצה לקחת אותו במחצית הראשונה של היום . בברכה