שאלה בנוגע לשימוש במכשיר דריוניק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

17/09/2006 | 15:28 | מאת: טלי

שלום רב אני סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים והרגליים. ישנו מכשיר ששמו "דריוניק" שנועד לטפל בבעיה ע"י הזרמת זרם חשמלי נמוך לתוך מים.השימוש במכשיר הינו פעמיים בשבוע, לתקופה בלתי מוגבלת (אם מפסיקים, חוזרת ההזעה). שאלתי היא: האם לטווח הארוך, יכולות להיות השפעות נוירולוגיות כלשהן לשימוש במכשיר עם זרם חשמלי? האם תתיכן פגיעה כלשהי (באופן עקיף) עקב שימוש במכשיר זה? בברכה טלי

19/09/2006 | 20:39 | מאת:

שלום רב, אומנם אני מטפלת בהזעת יתר לא שמעתי על מכשיר זה, אשמח לקבל יותר פראטים על מקורו .לא נירא לי בכל זות שעמור לפגוע במבנה עצבי בגלל שעובד על חשמל . לגבי הפרהידרוזיס אני מכירה וממלצה על הזקות בוטולינום 2-3 פעמים לשנה לכפות הידיים או רגליים .