postherpetik neuralgia ,רעד קל בידיים.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/03/2007 | 14:04 | מאת: חיים

אני בן 73,לפני כ 6 שבועות חליתי ב herps zoster, קבלתי טיפול ב zoveraks,ליפני 3 שבועת קבלתי כאבים חזקים, שריבה כמו אש במקום של הרפס-על הקרקפת בצעד ימין של הראש. במרפאת הכאב נתנו טיפול ב אלטרול , בהדרגה הגעתי ל 3 כדורים 25 מג ליום-75 מג. כאשר התחלתי לקבל 50 מג ליום התחילו רעדות קלות בידיים בזמן מנוחה, בשכיבה, לא ברצף ,עם הפסקות, לפעמים יקשי בבליע. אני מרגיש מצוין, אין כאבים. העם תופעות מסוכנות? מה לעשות?

25/03/2007 | 05:46 | מאת:

שלום רב אם הרעד יחמיר יש להתיעץ עם המטפל , ולעבור לטיפול אחר .בד"כ אלטרול במינון גבוה יכול לגרום לתופעות שונות רעד, הפרעות ריאה , קושי במתן השתן . יש היום תרופות מרובות אחרות שיכולות לתרום לכאב פוסטהרפטי . רצוי להבדק על ידי נוירולוג ולטפל בכאב זה לפי המלצתו . כל טוב