נוירופטיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/03/2007 | 08:43 | מאת: רחלי

האם נוירופטיה יכולה לגרום לקפיצות בשרירים ומה הטיפול הנוירופטיה אם אין תסמינים והבדיקות תקיונות למעט EMG שמורה על נוירופטיה אקסונאלית

20/03/2007 | 19:06 | מאת: רחלי

שכחתי לציין מדובר בנארופטיה מוטורית של עצבי פרונאל וטיאבליס אים אין לי תופעות והתפקוד רגיל מה אני אמורה לעשות .כל הבירר הנל עקב קפיצות השרירים

22/03/2007 | 07:23 | מאת:

שלום רב צריך לברר את הסיבות לנוירופטיה כאשר בד"כ הטיפול הנו סימפטומטי בלבד , לא ניתן להחלים מנוירופטיה אקסונלית . אם יש כאב או קפיצות שרירים מטפלים בתרופות שמשפרות את ההרגשה בלבד . כל טו ב