כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/03/2007 | 23:52 | מאת: מוני

ד"ר מריאטה אנקה שלום רב ! הנני בן 29, נכה צה"ל, לפני שנה במסגרת תרגיל משטרתי החלקתי על הרצפה וקבלתי נחבלתי בראש כתוצאה מהנפילה. בעקבות כך פניתי לרופא ושם קבלתי טיפול רפואי. לאחר מכן בצעתי בדיקה לראש. בדיקת הראש תקינה לחלוטין לא ממצא חריג, אבל אני נוטל אפטלגין בעקבות כאבי הראש שסובל מהם בעקבות וכתוצאה מהמכה שקבלתי בתרגיל. ברצוני לציין כי זה בלתי נסבל. השאלה האם ניתן לכתוב חוות דעת רפואית בגין כאבי ראש כתוצאה מהמכה שקבלתי לפני שנה. ותודה מראש.

12/03/2007 | 19:09 | מאת:

שלום לך הוות דעת רפואית אפשר לכתוב בכל מקרא, השאלה אם במצב שלך משרתת אותך , צריך לגשת לנוירולוג המטפל ולהתיעץ איתו לגבי כך , לפי הטיפולים והתיק הרפואי שלך . לפעמים הבעיה היא שהטיפול לא מתמיד וטוב לכן המצב ממשיך ולא בגלל חומרת המצב . כל טוב