אלטרולט

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

03/03/2007 | 18:51 | מאת: דור

לדוקטור שלום התחלתי לקחת כדור בשם אלטרולט 10 מ"ג בגין כאבי ראש. לאחר לקיחת הכדור בבוקר שכמתי שני הידיים שלי היו רדומות לחלוטין ולא הגיע אליהם דם בכלל. מאוד נבהלתי כמובן והתחלתי לנענע אותם חזק חזק ולאט לאט ממש הרגשתי לשמחתי שכל הדם מתחיל לזרום והתחושה לידיים חזרה. (אני ממש מאמין שאם הדבר היה נמשך עוד זמן היו עלולים לגדוע לי את הידיים) א. האם יכול להיגרם לי נזק בשל כך ? ב. האם יש להמשיך את הכדור? ג. והכי חשוב האם כבר נגרם נזק...לדעתך?

07/03/2007 | 06:02 | מאת:

שלום רב אין לדעתי כל קשר עם הכדור אלה עם זה שיתכן ונרדמתה חזק מהרגיל (הכדור מרדים ) ולא זזת בשינה . אין נזק בלתי הפיך מזה , אפשר להמשיך בכדור בצד אחד ובצד שני אם התופעה של רדימות הידיים ממישכה צריך להבדק ולבצע בדיקת EMG כדי לשלול בעיה אחרת בכפות הידיים . כל טוב