שבירת שיער כרוניתת ומפחידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/03/2007 | 18:09 | מאת: נערה מיואשת בת 16

שלום לך ד"ר יקר! אני בת 16 ואני סובלת משבירת שיערר מוגברתת פעם היה לי שיער ארוךך [עד סוף הגב!] ובריא אני עושה פנים [משתמשת במייבש שיער כי להחליק אותו] כבר שנה וחצי!! בלי הפסקה פעמיים בשבועע! השיער לאט לאט התקצץץ לי והוא לא מפסיק להישבררר ואפילו מלמטהה [השיער שקרוב לעורף] הוא נהיה ממש ממש קצרר הוא התקצץ בערך עד אמצע הגב אני מפחדתת נוראא אני לא יודעת מה לעשות... זה קשור לפנים או לא. אני צריכה להסתפר או לא?! ללכת לרופא?! מה אני צריכה לעשות!?!?!?!?!?1?1 אנא עזור לי במהרההההה כי אני לא יוצאת מזה!

18/03/2007 | 09:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נערה מיואשת בת 16, הפנים בהחלט יכולים להשפיע על השיער ולגרום לשבירתו. אני ממליץ לך לעשות אותם מרחוק ולא קרוב לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות