צלקת לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/03/2007 | 20:51 | מאת: יוסי

שלום רציתי לדעת כמה דברים על השתלה 1) האם זה יכול להשאיר צלקת? 2) האם זה נכות שלאנשים בעלי עור בהיר ושיער כהה ההשתלה לא נראית טיבעית? 3) מה עדיף - השתלה בלייזר או במזרק? בתודה מראש

14/03/2007 | 15:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, 1) האם זה יכול להשאיר צלקת? ת: צלקת מינימלית של 1-3 מ"מ, וכן מטושטשת כי הסגירה מעשית בטכניקה חדישה. 2) האם זה נכות שלאנשים בעלי עור בהיר ושיער כהה ההשתלה לא נראית טיבעית? ת:לא. אך תלוי מי מבצע אותה. 3) מה עדיף - השתלה בלייזר או במזרק? ת: מזרק, מכיוון שהלייזר יכול לפגוע בשיער הקיים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות