אלופסיה ארטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/03/2007 | 06:41 | מאת: דלית

ראשית, אני מודה לך על התשובה המהירה והמעודדת לשאלתי בנוגע לבני בן ה-13 האם הטיפול בדרמובט הוא הטיפול הכי טוב כרגע? האם צריך לעשות בדיקות דם מסויימות ואולי לטפל באיזשהו ערך שקיים בדם יותר מדי או פחות מדי וגורם לתופעה? האם יכול להיות שהסיבה להתפרצות המחלה נובעת בלחץ נפשי עצום ומסטרס תמידי?

14/03/2007 | 15:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דלית, זה אחד הטיפולים שניתן לעשות,וזהו טיפול טוב, אך ישנם טיפולים יותר חזקים כגון זריקות. יש אפשרות לבצע בדיקות דם על מנת לשלול מחלות נוספות. הסיבה למחלה יכולה להיות מסטרס/לחץ נפשי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות