הקשר בן פרופסיה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/03/2007 | 22:38 | מאת: אלי

שלום רב, אני בן 32 , התחלתי לקחת את התרופה לפני כ- 3 חודשים. בחודש האחרון אני מתחיל להרגיש ירידה מסויימת בחשק המיני. דברים שהיו מגרים אותי בעבר כבר לא עובדים עלי. האם זה בגלל הפרופסיה ? האם יש לה השפעה על החשק המיני ?

08/03/2007 | 09:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלי, לפרופסיה יכולה להיות השפעה על החשק המיני ב-2% מהמקרים. אם התופעה קיימת אצלך קיים סיכוי כי בהמשך היא תעבור, במידה ולא ברגע שאתה מפסיק את השימוש בתרופה, התופעה תיעלם.

12/03/2007 | 22:12 | מאת: פול

אני ממש פחדתי מהקטע של ירידה בחשק מיני אבל הרופא שלי אמר לי שגם באוכלוסייה כללית שלא לוקחים תרופות ופרופסיה יש 1.5% של בעיות בתפקוד מיני ושזה נקודה שמושפעת ממצב פסיכולוגי או מתחים. אני כבר 5 חודשים לוקח את פרופסיה והכל סבבה. גם חבר שלי התחיל ביקבותי והוא ממש מרוצה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות