שיער ופתרון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/02/2007 | 23:09 | מאת: מוני

אורן מזרחי שלום רב! הנני בן 29, סובל מנשירת שיער תורשתית וגם משינוי זעיר בצבע השיער (צבע לבן). לאחר התייעצות עם רופא עור וחיפוש פתרונות אלטרנטיבים באינטרנט לצורך פתרון הבעיה הרפואית שממנה אני סובל, הגעתי לפתרון הנ"ל: 1. נטילת כדורי "פרופרסיה" כל יום לטווח ארוך (לצורך עצירת הנשירה וחיזוק הצמיחה). 2. נטילת ויטמין B קומפלקס ו PABA 500 (התרופה הנ"ל קונים אותה מבית טבע) לטווח הקצר (לצורך השמירה על צבע השיער הטבעי ועצירת שינוי הצבע ללבן). 3. שימוש בשמפו ניזורל לטווח הקצר והארוך. השאלה שלי : האם הפתרון הנ"ל הוא יעיל, ואם יש לך פתרון אחר אשמח שתציע לי, ותודה מראש.

04/03/2007 | 11:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוני, נקווה שהטיפולים יועילו לך. מבחינת מה שציינת, היעילה מבין כולם היא הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות