הופעת שיער לבן בכמות גבוהה
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום לכם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים ביותר לפרסום שאלה זו, אך בכל זאת אנסה. אם לא, אפרסם את השאלה בפורום אחר. אני בן 29, רווק, וכרגע ללא בת-זוג. בימים האחרונים שמתי לב לכך שע"ג שיערות ראשי הופיעו שערות לבנות בכמות רבה, וזאת בנוסף לכך שראשי גם מקריח. בשנים האחרונות אמנם שמתי לב שהיו מספר שערות לבנות במקומות מסויימים על ראשי אך לא בכמות רבה, ולא בכמות שהפריעה לי להסתכל על עצמי. מה יכולות להיות הסיבה לכך? עניין זה מאוד מלחיץ אותי, והפתרון היחיד שמצאתי עד-עתה הוא צביעת שיער. מה כדאי לעשות ומהם התכשירים המועילים ביותר?
שי שלום, כנגד שיער שיבה עוד לא הומצאה כל תרופה והפתרון היחידי הוא צבע לשיער... לגבי ההקרחה - מציע לך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול אפשרי.
האם בגיל שלי (29), ההופעה של שיער לבן בכמות שמפריעה לי להסתכל על עצמי היא נחשבת נורמלית? אני חייב לציין שבתקופה האחרונה הייתי שרוי בלחץ ובחרדה, בין היתר בגלל הלימודים.