שאלה לגבי השימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/02/2007 | 19:37 | מאת: רמי

שלום, אני משתמש בפרופסיה מזה חצי שנה, ורציתי לשאול מה קורה אם אני מפספס פעם אחת לקיחת תרופה? מה קורה אם למשל שבוע שלם לא לקחתי את התרופה? זה זניח, או שאסור בשום מקרה להגיע למצב כזה? תודה!

19/02/2007 | 10:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רמי, לא קורה עדיין כלום כשמפסיקים רק לכמה ימים, תהיה ירידה ביעילות לזמן מה, אך לא מזה תהיה נשירה רצינית.

19/02/2007 | 11:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רמי, לא קורה עדיין כלום כשמפסיקים רק לכמה ימים, תהיה ירידה ביעילות לזמן מה, אך לא מזה תהיה נשירה רצינית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות