הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/08/2006 | 12:30 | מאת: צוות האתר
אנו שמחים להודיע על פתיחתו של פורום נשירת שיער והתקרחות - תחום שהיה חסר עד עתה במערכת הפורומים של דוקטורס. מקווים כי הוא יהיה לכם לתועלת. צוות האתר
30/08/2006 | 17:08 | מאת: סנוקי

שלום! לפני כחודשיים הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון והתחלתי לקחת לפני 3 חודשים בערך גלולות B12 וחומצה פולית. לפני כשבועיים החלה לי נשירה מסיבית, כלומר אני מושכת בעדינות (ואני מדגישה בעדינות) עם שתיים שלוש אצבעות ויוצאת כמות נכבדה של שיער, משהו כמו 6-7 שיערות ויותר. האם זה צפוי להפסק או לחילופין מה לדעתך יכול לגרום לכך ואיך ניתן לטפל. אשמח לעצתכם המהירה, המצב דחוף...

03/09/2006 | 12:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום סנוקי, כאשר אישה נוטלת גלולות למניעת הריון, הגוף מקבל אותן כדבר טבעי. כאשר מפסיקים לטיול אותן באופן פתאומי, נגרם שיבוש הורמונאלי. הגוף התרגל לגלולות שנלקחו על בסיס יום יומי, ועל כן כעבור חודש מהפסקת הגלולות, עלולים להופיע פצעי אקנה וגם נשירת שיער. ויטמין B12 וחומצה פולית לא יועילו לך כרגע. זה רק עניין של סבלנות עד שהמערכת תסתגל למצב החדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות