פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/01/2007 | 22:18 | מאת: קרןמ

שלום רב! בעלי לוקח כבר 4 שנים פרופסיה נגד,רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בזרע או להחליש אותו? כי בבדיקת זרע שעשינו מצאו שיש זרעים אבל הם לא זזים. ממה זה יכול להיות??? תודה על התשובה ורציתי לדעת אם הוא כבר צריך לעשות בדיקה לסרטן הערמונית הוא בן 29

31/01/2007 | 15:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, הפרופסיה לא פוגעת באיכות הזרע. האם בעלך ביצע את הבדיקה הזו לפני שהחל בשימוש? בדיקת סרטן הערמונית עושים בד"כ מגיל 40.

31/01/2007 | 15:33 | מאת: קרןמ

שלום ד"ר דבר ראשון תודה רבה על התשובה המהירה, דבר שני: את הכדורים הוא לוקח כבר 4 ויותר שנים ואת הבדיקת זרע שהם לא זזו עשינו לפני שבוע (ממש מפחיד) ממה זה יכול להיות? ומה ניתן לעשות? תודה רבה רבה שוב פעם

05/02/2007 | 17:34 | מאת: גבר גבר

לפרופסיה אין שום קשר לבעיות של בעלך. מחקרים מדעיים מראים שאין שום קשר בין פרופסיה לבין פוריות - זאת דעה קדומה שמקורה בתרופה נגד התקרחות שהיתה בשוק בשנות השישים, ופשוט שחררה הורמונים נשיים שגרמו לבעיות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות