האם שימוש שמינוקסי או רוגין יכול להחמיר נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/01/2007 | 18:52 | מאת: קרן

אני סובלת מנשירת שיער כשנה. שיניתי את התזונה (הוסםתי חלבונים וביוטין) ולכאורה הבעיה נעצרה. הנשירה המסיבית שהייתה פחתה משמעותית, אולי אפילו לנשירה 'נורמלית' (הרי אנחנו מאבדים שיער בכל מקרה). אולם אחרי שלושה חודשים של תחושה של התייצבות נראה לי שבסך הכל יש לי פחות שיער (פשוט קשה כבר לקבוע, אבל כשאני אוספת קוקו זו בהחלט התחושה) אז נראה לי שאני רוצה להשתמש במינוקסי, אבל אני תוהה, נניח ואכן ייצבתי את הנשירה, האם השימוש המינוקסי יכול לחדש אותה, או יותר נכון, אם אני אחליט להפסיק את השימוש האם הוא יכול לגרום ליותר נשירה ולא רק כמו שהבנתי נשירה של מה שמינוקסי הצמיח. תודה.

30/01/2007 | 16:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, מינוקסי יכול לשלמור על הקיים. לעיתים בתחילת השימוש הוא גורם לנשירה, אך כמובן שהשיער חוזר לצמוח. כמו כן, התכשיר יכול להצמיח שיער. במידה והפסקת את השימוש אז מה שצמח בעקבות השימוש ינשור חזרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות