שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/01/2007 | 01:01 | מאת: dan

שלום, מספר שאלות ברשותך: איזה בדיקות דם מומלץ לבצע כבירור לנשירת שער? האם סבוראיק דרמטיטיס או סבוראה יכולים לגרום לנשירת שער ? איך להשתמש נכון במינוקסידיל א וריגיין? תודה רבה

23/01/2007 | 13:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום dan, בד"כ סבוראיק דרמטיטיס או סבוראה הולכים יחד עם נשירה, אך לא גורמים לה. השימוש במינוקסידיל או ריגיין: להשפריץ על הקרקפת ולא על השיער ולעשות עיסוי. שפריץ אחד על כל 2-3 סמ"ר. כדאי לעשות תמונה לפני השימוש ולאחר חצי שנה לראות תוצאות. לגבי בדיקות הדם, גש לרופא עור לייעוץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות