שיער לבן ומקורזל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/01/2007 | 18:23 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 26 ולצערי, אני מצמיחה לא מעט שערות לבנות. מדובר בתופעה שהחלה לפני כ- 10 שנים. לא מדובר בראש מלא שיער לבן (טרם נזקקתי לצבע). ככל הנראה, מדובר בתופעה גנטית - גם אמי הצמיחה שיער לבן בגיל צעיר יחסית. הבעיה היא שחלק מהשערות הלבנות שצומחות הן מקורזלות באופן גס ביותר (בדומה לחוט ניילון שליפפו אותו יותר מדיי... ולמען האמת, גם המגע שלו מזכיר חוט ניילון). יצוין, כי באופן כללי השיער שלי חלק וכהה. שאלתי היא האם מדובר בתופעה נורמלית, והאם השיער שאצמיח עתיד להיות מקורזל גם הוא. תודה רבה. ענת.

18/01/2007 | 14:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ענת, מכיוון שאת טוענת ששיערך חלק וצומחות לך שערות לבנות מקורזלות, יש סיבה העושה זאת. אין הסבר לכך, בד"כ העניין גנטי. שיער לבן זו תופעה גנטית, וכך גם השיער המקורזל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות