חפיפה ואורך שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/01/2007 | 01:50 | מאת: עמית

שלום! לפני הכל ברצוני להודות לכם על התשובות שאני מוצא באתר לכל שאלותיי. למרות זאת ברצוני לחדד שתיים מהן: 1. האם אי-חפיפת השיער משפיעה ישירות על הנשירה? (אני יודע שמומלץ לחפוף מסיבות אחרות אולם האם יש קשר לנשירה?) 2. האם אורך שיער עלול להשפיע בנסיבות כלשהן של קצב הנשירה? תודה מראש עמית

15/01/2007 | 10:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עמית, 1. האם אי-חפיפת השיער משפיעה ישירות על הנשירה? (אני יודע שמומלץ לחפוף מסיבות אחרות אולם האם יש קשר לנשירה?) ת: לא. את השערות שאמורות בין כה וכה לנשור, אתה תראה בזמן החפיפה או הסירוק, כאשר לא יהיה יותר חשמל סטטי. לא צריך לחפוף יותר מכמה דקות. (פעולת החפיפה עצמה יכולה לקחת כמה שניות). 2. האם אורך שיער עלול להשפיע בנסיבות כלשהן של קצב הנשירה? ת: לא. כל עוד לא מושכים/מותחים אותו או ישנים עם קוקו, משתמשים בקוקו באופן קבוע וכדו'.

27/01/2007 | 18:11 | מאת: איתי

שלום ד"ר, התשובה שלך לגבי הקשר בין אורך השיער וקצב הנשירה שלו הפתיעה אותי, כי לי היה שיער קצר במשך כמה שנים טובות, לפני שנה התחלתי להאריך אותו, הגעתי לשלב די מתקדם, אבל הסתפרתי בגלל שהנשירה הכבדה שהייתה לי. לאחר שהתספרתי הסתכלתי במראה וראיתי שאזור מסויים בשיער ממש ממש התדלל (לא היה קודם, בוודאות) ומאז אני יכול ממש לראות את קו ההתקרחות שלי באזור הזה (אני רואה בבירור את הקרקפת ואת קו הקרחת)

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות